Mobiltelefon
+86 075521634860
E-mail
info@zyactech.com

ZOOY deltog i 2019 CPSE-show den seneste vagt tur system teknologi til den største sikkerhedsmesse

Fra 2011 er dette det 9. sikkerhedsshow, ZOOY deltog i.Vi er stolte over, at vi stadig arbejder for vagt tursystem og bliver mere og mere fortrolige for kunderne.

CPSE-China Public Security Exhibition, også den største sikkerhedsudstilling i Kina, afholdes hvert andet år efter tur med "Security China.Beijing”.
 
Nye og populære produkter fra dette show
 
1. Z-6700D Online Real Time Guard Tour System
 
Som en prisbillig model med GPRS-funktion tiltrækker Z-6700D alle besøgendes øjne og bliver hurtigt accepteret med ZOOY cloud patruljestyringssoftware og mobiltelefonapplikation."Dette er en fantastisk at erstatte traditionel USB-vagtpatruljepind, især med cloudsoftwaresoftwaren og mobiltelefonapplikationen".De fleste besøgende beskrevet på denne måde, de er sikre på at bringe denne populære model til det lokale marked og tror på det gode potentiale, det vil bringe til.

 

 

2. Dynamisk QR-kode kontrolpunkt
Produktet af den nye æra, MEN sikkerhed og undgå .Med QR-kodens udvikling anvendes den i vores daglige liv, selv sikkerhedspatruljering, tidsregistrering.Sikkerhedspatruljering , et system, der sigter mod evaluering af medarbejderen, tager ikke kun hensyn til bekvemmeligheden, men det vigtigste er at undgå forfalskning.Fælles QR-kode kan nemt kopieres i fotooptagelser, så ZOOY offentliggjorde Dynamic QR-kode kontrolpunkt.Selv kopieret vil systemet ikke genkende, da hver kode kan bruges én gang, og den ændres automatisk hvert minut.Ikke kun brugt til sikkerhedspatrulje, dette kan anvendes i tidsregistrering, formueforvaltning, brandpatruljejournal og så videre.

 

 

3. PDA Scanner

 

4. Ansigtsterminal
Før ansigtsterminal kom ud, er fingeraftryk en effektiv metode til at reducere snydpatruljering, nu kom ansigtsterminal ud, mere sikker verifikation anvendt i vagtpatruljesystem.

 

 

 

Udstillingsminde


Indlægstid: 04-november 2019